Entrant:
Flocs de pernil d'ibèric amb coca de pa amb tomàquet
Primer:
Cueta de rap al forn amb patates, ceba i tomàquet
Segon:
Filet de vedella amb salsa d’Oporto amb parmentier de patata
Postres:
Pastis de formatge amb una base de melmelada de maduixa
Celler:
Vi blanc: Rioja Choza
Vi negre: Rioja Criança Choza
Cava Codorniu Prima Vides Brut
Raïm de la Sort i bossa de cotilló
Preu per persona: 75€ (IVA inclòs)
A partir de les 00:00 música i ball al bar !!
Pica-pica:
Amanida de formatge de cabra gratinat amb poma i nous amb vinagreta de modena
Pernil ibèric amb pa amb tomàquet
Croquetes de rostit
Calamars a l’Andalusa
Bunyols de bacallà
Segons a escollir:
Costelletes de cabrit arrebossades amb xampinyons i patates
Entrecot de vedella amb xampinyons saltejats i patates o
Entrecot de vedella amb salsa rocafort amb patates i arròs o
Vedella amb bolets o
Suprema de Lluç al forn amb patates, ceba i tomàquet o
Calamars a la planxa amb verdures o
Salmó Papillote amb verduretes
Postres a escollir:
Coulant de xocolata amb nata o
Pinya natural o
Mel i mató o
Sorbet de llimona o
Corneto de xocolata i vainilla
Beguda: aigua i vins (vi blanc, negre i rosat)
Preu per persona: 22€ (IVA inclòs)
MENÚ DE GRUP 23€
Primer plat: PICA-PICA a compartir:
Amanida de formatge de cabra gratinat amb poma i nous amb vinagreta de módena
Pernil Ibèric amb pa amb tomàquet
Calamars a l'Andalusa
Ous estrellats amb xoriç ibèric
Sticks de pollastre rebossat amb salsa de mostassa i mel
Segons escollir:
Costelletes de cabrit rebossades amb xampinyons i patates
Entrecot de vedella a la brasa amb xampinyons i patates
Vedella amb bolets
Suprema de lluç al forn amb patates, ceba i tomàquet
Calamars a la planxa
Bacallà amb samfaina
Coulant de xocolata amb nata
Pinya natural
Mel i mató
sorbet de llimona
Pastís de St.Marc
Corneto de vainilla i xocolata
Beguda: aigua, vins (blanc, rosat o negre, lambrusco rosat)
PREU: 23€ (iva inclós)
Amanida de formatge de cabra gratinat amb poma i fruits secs amb vinagreta de modena
Carpaccio de vedella amb flocs de parmesà
Stick de pollastre am salsa de mel i mostassa
Gambes a la planxa
Costelletes de cabrit arrebossades amb xampinyons i patates o
Lluç al forn amb patates, ceba i tomaquet o
Calamars a la planxa amb verduretes o
Salmó al papillot
Pastis de St. Marc o
Pinya Natural
Beguda: aigua i vins (vi blanc, negre i rosat i Lambruso rosat)
Preu per persona : 24€ iva inclòs
Pica-Pica:
Formatge curat
Amanida tèbia de bolets amb magrana, fruits secs i vinagreta de tomàquet
Patata d'Olot
Calamar a l'Andalusa
Sticks de pollastre amb salsa de mostassa i mel
Entrecot a la brasa amb patates i xampinyons
Escalopa de pollastre anb patates i xampinyons
Costelletes de cabrit rebossades amb patates i xampinyons
Galta de porc rostida amb patatas panadera
Dorada al forn amb patates panadera, ceba i tomàquet
Calamars a la planxa amb verdures
Tiramisu casolà
Pastis de pastanaga amb xocolata calenta
Pastis St.Marc
Sorbet de llimona
Mel i Mató
Gelat Atmetllat
Beguda: aigua, gaseosa, vi blanc: Septimo Sentido (Verdejo), Vi Negre: Romeo Torné (Penedes) i vi rosat: Romeo Torné (Penedes)
Preu: 25€ (iva inclòs)